*
Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz

Haberler:

POLİS SOHBET GİRİŞ 
PMYO GÖZ SORUNLARINIZI GÖZ DOKTORU CEVAPLIYOR!!!

• Ana Sayfa
  • Kelime Bulutu
  • Google Tagged
  • İletişim
  • Giriş Yap
  • Kayıt Ol

Öne Çıkanlar

• POLiS CAFE,Polislik,Polis Haberleri,PMYO,POMEM,Polislik SINAVLARI CafePOLIS.Net »
  • CAFE POLİS »
  • Meslek İçi Sınavlar »
  • Başpolislik Sınavı Tarihi,Baş Polislik Sınavı,5 Mart 2011 Başpolislik Sınavı Sor

ANI YÜZÜK - POLİS Yüzükleri
collapse
« önceki sonraki »
  • Yazdır
Sayfa: [1]   Aşağı git

Gönderen Konu: Başpolislik Sınavı Tarihi,Baş Polislik Sınavı,5 Mart 2011 Başpolislik Sınavı Sor  (Okunma sayısı 39707 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı cafepolis

• Emniyet Genel Müdürü
  • *
  • Polis Gücü: +360/-16
    • polis,pmyo,polislik
Başpolislik Sınavı Tarihi,Baş Polislik Sınavı,5 Mart 2011 Başpolislik Sınavı Sor
« : Şubat 01, 2011, 02:17:35 ÖÖ »

Tüm dijital fotoğraf makinesi fırsatları için tıklayın !

Bunları da tavsiye ederiz;

Başpolislik Sınav sonuçları Ne zaman Açıklanacak,

5 Mart 2010 tarihinde yapılan sınavda, 56 bin polis memuru yarıştı.İşre soru ve cevaplar  İndirmek için tıklayınız

5 Mart 2011 Başpolislik Sınavı Soruları
Başpolislik Sınavına 31 bin 652 aday katılacak !

Başpolislik hazırlık kitabı,ders notları,Online Deneme Sınavı  indir

Başpolis Görev Kıyafeti Ve Rütbe İşaretleri Nelerdir?

BAŞPOLİSLİK MÜRACAATLARI.KAÇ KİŞİ BAŞ POLİSLİĞE MÜRACAAT ETTİ?

Milli Eğitim Bakanlığı'ndaki 'Başöğretmenlik' uygulamasının bir benzeri, Emniyet teşkilatında da 'Başpolislik' olarak hayata geçirildi. Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan 'Başpolis' rütbesi için 5 Mart 2010 tarihinde yapılacak sınavda, 56 bin polis memuru yarışacak. Sınav sonuçlarına göre, branş farklılığı gözetilmeksizin merkez teşkilatı için 935, taşra teşkilatı için 8 bin 815 'başpolis' alınacak.

Kıdemli başpolisler, komiser yardımcısının astı olarak görev yapacak, başpolisler ise bunların yardımcısı olacak. 5 Mart 2010 tarihinde yapılacak sınavda, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi, genel yetenek ve genel kültür ile polisi ilgilendiren mevzuat ve uygulamalarla ilgili 100 soru sorulacak. Başpolis ve kıdemli başpolis memurluğuna atanacaklarda, meslek kıdemi, eğitim düzeyi, personelin yöneticilik özelliğine ilişkin amirlerinin değerlendirmesi, sicil notu, adli ve idari cezalar ile yazılı sınav sonuçları dikkate alınacak. Başpolis olanların maaşı 40 lira artacak.

Emniyet Genel Müdürlüğü, başpolis ve kıdemli başpolislerin takacağı rütbeleri de belirledi. Başpolislerin takacağı rütbe, lacivert zemin üzerine beyaz floş iplikle işlenmiş kırık tek çizgiden oluşacak. Kıdemli başpolisler ise lacivert zemin üzerine beyaz floş iplikle işlenmiş kırık çift çizgiden oluşan rütbe takacak.

Yeni uygulamanın amacı da 190 bine ulaşan polis sayısında düzenleme yapmak ve 7 bin 260'a kadar düşen komiser yardımcısı, komiser ve başkomiser sayısına takviye etmek.

Öte yandan Bursa Emniyet Müdürlüğü'ne alınacak 300 başpolis için bin 786 başvuru olduğu öğrenildi

MEB Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü ile Emniyet Genel Müdürlüğü arasında yapılan iş birliği çerçevesinde, 5 Mart 2011 tarihinde 81 ilde Emniyet Genel Müdürlüğü personeline yönelik Başpolis Memurluğu sınavı yapılacak. Bu sınava katılmak üzere müracaat eden ancak sınav ücretini belirtilen tarihlerde yatıramayan, yanlışlıkla başka hesaplara para yatıranların 31 Ocak 2011 ile 1 Şubat 2011 tarihleri arasında Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünün Döner Sermaye işletmesi hesabına paralarını yatırdıkları takdirde sınava girebilecekleri bildirildi.

Sınav müracaatı yapıp sınav ücretini yatıramayanlar ile yanlışlıkla başka hesaba para yatıran adayların ise sınav ücretlerini 31 Ocak 2011 ile 1 Şubat 2011 tarihlerinde Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Döner Sermaye işletmesinin T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Ankara Beşevler Şubesi, Türkiye Vakıflar Bankası Ankara Merkez Şubesi ve Türkiye Halk Bankası Küçükesat Şubesinden herhangi birisine "Kurumsal Tahsilat Programı" aracılığı ile yatırmaları gerekiyor.www.cafepolis.net
« Son Düzenleme: Mart 08, 2011, 05:47:29 ÖS Gönderen: cafepolis »
Add This Thread To:
  facebook  twitter  google

Çevrimdışı polisim murat

• *
  • Polis Gücü: +16/-12
  • Polis ve Polis Adayları CafePolis.Net'te
Ynt: Başpolislik Sınavı Tarihi,Baş Polislik Sınavı,5 Mart 2011 Başpolislik Sınavı Sor
« Yanıtla #1 : Mayıs 22, 2011, 07:59:12 ÖÖ »

teşekkürle ;) r

Çevrimdışı RiLKe

• *
  • Polis Gücü: +0/-0
  • Polis ve Polis Adayları CafePolis.Net'te
Ynt: Başpolislik Sınavı Tarihi,Baş Polislik Sınavı,5 Mart 2011 Başpolislik Sınavı Sor
« Yanıtla #2 : Mart 12, 2012, 09:59:52 ÖS »

GİDİŞAT ONU GÖSTERİYOR Kİ BU BAŞPOLİS MEMURLUĞU EMNİYETİN BAŞINA BELA OLACAK

• Yazdır
Sayfa: [1]   Yukarı git
« önceki sonraki »
Kelime Bulutu: polislik tarihi zaman yapılacak sınavı başpolislik 
  • POLiS CAFE,Polislik,Polis Haberleri,PMYO,POMEM,Polislik SINAVLARI CafePOLIS.Net »
  • CAFE POLİS »
  • Meslek İçi Sınavlar »
  • Başpolislik Sınavı Tarihi,Baş Polislik Sınavı,5 Mart 2011 Başpolislik Sınavı Sor

GoogleTagged - Etiketler
başpolislik sınav wwwbaşpolislik com 2011 baş polislik sınavına kaç kişi girdi baş polislik sınavı tarihi baş polislik imtıhan soruları cafepolis html egm eğitim dairesi başkanlığı 2011 baş polislik sorulari baş polislik sinavinda çikan sorular meb
başpolislik sınav soru cevapları baş polis baspol başpolislik sına başpolislik sınav soruları cafepolis html kiliste polis intihar milli eğitim tarafından hazırlanan başpolislik sınav sonuçları cafepolis türkiyenin herhangi bir özelliğini belirten şiir yunus polis amblemi facebok

Başpolislik Sınavı Tarihi,Baş Polislik Sınavı,5 Mart 2011 Başpolislik Sınavı Sor Konusuna Ait Benzer Konular

2010 polislik sınavı başvuru şartları, 2010 Polislik Sınavı, 2010 Polis Sınavı Başvur
Polislik Sınavları 2010 2010 polislik sınavı başvuru şartları, 2010 Polislik Sınavı, 2010 Polis  Sınavı Başvuru Tarihleri, 2010 ... Devamı...

Gösterim: 425 - Yanıt: 1 - Başlatan:cafepolis
2011 PMYO Polis Alımı Sınavı Başvuru Tarihi
2011 yılında Polis alımları ile ilgili haberler basına verilmeye  başlandı. PMYO***8217;ya yıl geçtikçe talep arması ile 2011 yı... Devamı...

Gösterim: 1757 - Yanıt: 1 - Başlatan:cafepolis
2011 Ygs Sınavı Tarihi Açıklandı
Ösym 2011 Ygs sınav tarihini açıkladı 27.03.2011 Pazar günü yapılacak Devamı...

Gösterim: 196 - Yanıt: 0 - Başlatan:cafepolis
Başpolislik sınavı tarihi,Baş Polislik Sınavı Ne Zaman 5 Mart 2011
      Başpolislik sınavı 5 Mart 2011 de Emniyet Genel Müdürlüğü ile Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) arasındaki işbirliği çerçevesin... Devamı...

Gösterim: 1148 - Yanıt: 0 - Başlatan:CaqRi
TAŞINDI: Başpolislik sınavı tarihi açıklandı...
Bu konu Duyurular/ FACEBOK GRUBUMUZ isimli bölüme taşınmıştır. http://www.cafepolis.net/forum/index.php?topic=25683.0 Devamı...

Gösterim: 1146 - Yanıt: 0 - Başlatan:cafepolis
PMYO sınavı matematik yapamıyorum? Polislik sınavı için Matematiğin önemi nedir
matematik hiç yapamıyorum arkadaşlar allah rızası için biraz yardım edermisiniz delirecem? 36 soruda 6 7 net anca çıkıyor :s Devamı...

Gösterim: 1495 - Yanıt: 2 - Başlatan:eyupsah2
Baş Polislik Sınavı başvuruları başlıyor? ve sınavı ne zaman yapılacak
Başpolislik sınavı 5 mart 2011 tarihinde yapılacak.Başvuru tarihleri ,Bu sınava katılmak üzere müracaat eden ancak;Başpolislik s... Devamı...

Gösterim: 1564 - Yanıt: 1 - Başlatan:cafepolis
Başpolislik sınavı
genel durum değerlendirmesi Devamı...

Gösterim: 1638 - Yanıt: 1 - Başlatan:delibekir
TAŞINDI: Başpolislik sınavı
Bu konu Meslek İçi Sınavlar isimli bölüme taşınmıştır. http://www.cafepolis.net/forum/index.php?topic=26636.0 Devamı...

Gösterim: 658 - Yanıt: 0 - Başlatan:cafepolis
5 mart 2011 Başpolislik Sınavı Sonuçları Ne zaman Açıklanacak?
5 mart 2011 Başpolislik Sınavı sonuçları ise 25 Mart 2011 Eğitim Daire Başkanlığının internet adresinden yayınlanacaktır.Ayrıca ... Devamı...

Gösterim: 2263 - Yanıt: 1 - Başlatan:cafepolis

* Tavsiye Blog

* Son Konular

Mülakata nerede gireceksiniz?

yazılı sınav için hazırlıklara başladık mı?

spor parkurunu kaç saniyede bitiriyoruz?

Olay Yeri Inceleme ve Kimlik Tespit...

Başımız Sağolsun !

Başvuru sayısı resmi açıklama

* Polis Olmak

Mülakat sabahı ne yapmalı?

Pmyo Başvuru Sayısı

mülakat

ön sağlık

Yara İzi...

Mülakata Giderken Ne giyseKK

rüştü ünsalda giren var mı

Daha Önceden Mülakata Girmiş Arkadaşlar Anılarını Paylaşabilir Mi

gögüs kafesi bozuklugu (güvercin gögüs)

yara izi !!! lütfen cevap

uzun saç

polis akademisi hakkında bilgili olanlar ltfen bana yardımcı olabilirmi??

* EN Çok Yazanlar

cafepolis cafepolis
14157 İleti
sevdaaa sevdaaa
1546 İleti
behice
1282 İleti
birolunen birolunen
993 İleti
Orkut Orkut
886 İleti