*
Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz

Haberler:

POLİS SOHBET GİRİŞ 
PMYO GÖZ SORUNLARINIZI GÖZ DOKTORU CEVAPLIYOR!!!

• Ana Sayfa
  • Kelime Bulutu
  • Google Tagged
  • İletişim
  • Giriş Yap
  • Kayıt Ol

Öne Çıkanlar

• POLiS CAFE,Polislik,Polis Haberleri,PMYO,POMEM,Polislik SINAVLARI CafePOLIS.Net »
  • POLİS OLMAK-PMYO-POMEM-AKADEMİ »
  • PMYO(POLİS MESLEK YÜKSEK OKULU) »
  • BALIKESİR PMYO »
  • BALIKESİR PMYODAN ÖĞRETİM ÜYESİNDEN Polisin Adli Görev ve Yetkileri Kitabı

ANI YÜZÜK - POLİS Yüzükleri
collapse
« önceki sonraki »
  • Yazdır
Sayfa: [1]   Aşağı git

Gönderen Konu: BALIKESİR PMYODAN ÖĞRETİM ÜYESİNDEN Polisin Adli Görev ve Yetkileri Kitabı  (Okunma sayısı 913 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı cafepolis

• Emniyet Genel Müdürü
  • *
  • Polis Gücü: +360/-16
    • polis,pmyo,polislik
BALIKESİR PMYODAN ÖĞRETİM ÜYESİNDEN Polisin Adli Görev ve Yetkileri Kitabı
« : Kasım 25, 2010, 11:13:46 ÖS »

Tüm dijital fotoğraf makinesi fırsatları için tıklayın !

Balıkesir Polis Meslek Yüksek Okulunda görevli Öğretim Görevlisi Güvenç ÇALIŞKAN tarafından yazılan Polisin Kanunlar ve Yönetmeliklerde Adli Görev ve Yetkileri isimli Hukuk serisinin 1'ncisi yayınlandı.  Kitabın önsözünde, Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Sayın Dr. İbrahim ŞENÖZ şöyle demektedir;

"Toplumu meydana getiren insanların huzur ve barış içerisinde yaşamaları, her alanda üretken olabilmeleri, içerisinde bulundukları hukuk düzeninin korunması, sağlıklı ve doğru uygulanması ile mümkün olacaktır. Ülkemizde Kamu düzeni ve güvenliğini koruma, emniyet ve asayişi sağlama görev ve sorumluluğu bulunan Polis Teşkilatımıza günümüzde değişken üçyüze yakın kanun ve dört yüze yakın tüzük ve yönetmelik yetki ve görev vermektedir. Böylesine önemli bir misyonu bulunan polisin, bir kanun uygulayıcısı olarak her şeyden önce kanun bilgi ve becerisinin en üst düzeyde olması gerekmektedir. Çünkü uygulamada yapılan hata ve eksiklikler iki tarafta büyük sorunların ortaya çıkmasına neden olabilmekte bazen de uzun süre kamuoyunu meşgul etmektedir.

AB uyum süreci ile birlikte Polis Meslek Yüksek Okullarımızda ders olarak okutulan Türk Ceza Kanunu, Ceza Muhakemeleri Kanunu ve Polis Mevzuatı derslerinde öğrencilere verilen teori ve uygulamalı bilgilerin beklentileri karşılayacak düzeyde olması daha da önem kazanmıştır. Bu nedenle öğrencilerimizin düşüncelerini zenginleştirmek, bilgilerini arttırmak ve vizyonlarını genişletmek amacı ile okulumuz Hukuk Dersleri Güvenç ÇALIŞKANI'ın titiz çalışmaları ve araştırmaları sonrası "Polisin Kanun ve Yönetmeliklerde Adli Görev ve Yetkileri" adlı eseri yayımlanmıştır. Bu çalışmaların öğrencilerimize faydalı olması dileğimdir"

Kitabın yazarı Güvenç ÇALIŞKAN, kitapla ilgili olarak; "kitap, polislik mesleğiyle ilgili çeşitli hükümleri içermektedir. Yapılan bu çalışmada amaç öğrencilerimizin ihtiyaç duydukları kanunlara daha çabuk ulaşmalarını sağlamaktır" dedi.
Add This Thread To:
  facebook  twitter  google

Çevrimdışı memoli_balıkesir

• *
  • Polis Gücü: +0/-0
  • Polis ve Polis Adayları CafePolis.Net'te
Ynt: BALIKESİR PMYODAN ÖĞRETİM ÜYESİNDEN Polisin Adli Görev ve Yetkileri Kitabı
« Yanıtla #1 : Ocak 29, 2012, 03:50:29 ÖS »

Tüm dijital fotoğraf makinesi fırsatları için tıklayın !

Kendisi benim dersime giriyor ve beni çok seviyor:)  8)

• Yazdır
Sayfa: [1]   Yukarı git
« önceki sonraki »
Kelime Bulutu: polisin görev kitabı balıkesir pmyodan öğretim üyesinden adli yetkileri 
  • POLiS CAFE,Polislik,Polis Haberleri,PMYO,POMEM,Polislik SINAVLARI CafePOLIS.Net »
  • POLİS OLMAK-PMYO-POMEM-AKADEMİ »
  • PMYO(POLİS MESLEK YÜKSEK OKULU) »
  • BALIKESİR PMYO »
  • BALIKESİR PMYODAN ÖĞRETİM ÜYESİNDEN Polisin Adli Görev ve Yetkileri Kitabı

GoogleTagged - Etiketler
polisin görev yetkileri cafepolis html google balikesirpmyo pol cafepolis com polisin görevl polisin yetkileri kanunu google balikesirpmyo pol cafepolis com polisin adli görev yetkileri güvenç
adli kabahatler kanunu emniyet önsöz polisin görev yetkileri ders notları polisin yetkileri ile alakalı fotolar polis olmak için yetkiler polisin polisin adli görevleri google com kitapla ilgili resimler

BALIKESİR PMYODAN ÖĞRETİM ÜYESİNDEN Polisin Adli Görev ve Yetkileri Kitabı Konusuna Ait Benzer Konular

polis görev ve yetkileri ders özetleri
Kolluğun Görev ve Yetkilerine Genel Bir BakışKolluğun toplumdaki rolünü açıklamak.• Modern demokratik toplumlarda kolluk, suçla ... Devamı...

Gösterim: 596 - Yanıt: 0 - Başlatan:cafepolis
Polisin Görev ve Yetkileri soru cvp
1. İlk modern kolluk örgütü olarak kabul edilen Londra Metropolitan Polis Örgütü hangi tarihte kurulmuştur? a. 1829b. 1858c. 188... Devamı...

Gösterim: 590 - Yanıt: 0 - Başlatan:cafepolis
1. Sınıf Polis Görev Ve Yetkileri Ders Özetleri
1. Sınıf Polis Görev Ve Yetkileri Ders Özetleri                                                           Kolluğun Görev ve Yetk... Devamı...

Gösterim: 389 - Yanıt: 9 - Başlatan:cafepolis
Polis görev ve yetkileri indir
POLİS                 GÖREV VE YETKİLERİ  İNDİR Devamı...

Gösterim: 1031 - Yanıt: 0 - Başlatan:cafepolis
Cumhurbaşkanın Görev ve Yetkileri..!!
Cumhurbaskani'nin görev ve yetkileri Türkiye Cumhuriyeti Anayasasi'nin  101, 102, 103, 104, 105, ve 106. maddelerinde belirtilmi... Devamı...

Gösterim: 285 - Yanıt: 0 - Başlatan:cafepolis
Polisin yetkileri
1- POLİSİN DURDURMA VE KİMLİK SORMA YETKİSİMadde 4/A-  (Değişik madde: 02/06/2007-5681 S.K./1.mad)    Polis, kişileri  ve araçla... Devamı...

Gösterim: 719 - Yanıt: 1 - Başlatan:cafepolis
Polisin adli görev ve yetkileri
ADLÎ GÖREV VE YETKİLER    Ek Madde 6 - (Değişik madde:  02/06/2007-5681 S.K./5.mad)    Polis, bu maddede yazılı  görevlerinin ya... Devamı...

Gösterim: 226 - Yanıt: 0 - Başlatan:cafepolis
Cumhurbaşkanının Görev ve Yetkileri (Madde 104)
Cumhurbaşkanı Devletin başıdır. Bu sıfatla Türkiye Cumhuriyeti'ni ve  Türk Milleti'nin birliğini temsil eder; Anayasa'nın uygula... Devamı...

Gösterim: 203 - Yanıt: 0 - Başlatan:cafepolis
Polisin Görev ve Yetkileri Ders Notları
*Polis kişileri ve araçları: 1) Bir suç veya kabahatin işlenmesini engellemek 2) Suç işlendikten sonra kaçan faillerin kimlikler... Devamı...

Gösterim: 768 - Yanıt: 0 - Başlatan:cafepolis
Polisin Adli Görevleri ve Yetkileri
Olay yeri dışında kalan ve o suça ilişkin delil elde edilebileceği yönünde kuvvetli şüphe sebebi bulunan konut, işyeri ve kamuya... Devamı...

Gösterim: 1070 - Yanıt: 0 - Başlatan:cafepolis

* Tavsiye Blog

* Son Konular

Mülakata nerede gireceksiniz?

yazılı sınav için hazırlıklara başladık mı?

spor parkurunu kaç saniyede bitiriyoruz?

Olay Yeri Inceleme ve Kimlik Tespit...

Başımız Sağolsun !

Başvuru sayısı resmi açıklama

* Polis Olmak

Mülakat sabahı ne yapmalı?

Pmyo Başvuru Sayısı

mülakat

ön sağlık

Yara İzi...

Mülakata Giderken Ne giyseKK

rüştü ünsalda giren var mı

Daha Önceden Mülakata Girmiş Arkadaşlar Anılarını Paylaşabilir Mi

gögüs kafesi bozuklugu (güvercin gögüs)

yara izi !!! lütfen cevap

uzun saç

polis akademisi hakkında bilgili olanlar ltfen bana yardımcı olabilirmi??

* EN Çok Yazanlar

cafepolis cafepolis
14157 İleti
sevdaaa sevdaaa
1546 İleti
behice
1282 İleti
birolunen birolunen
993 İleti
Orkut Orkut
886 İleti